Informatie over de Leiden Ladiesrun

Algemeen:
De 7e Leiden Ladiesrun vindt plaats op vrijdagavond 1 september 2017. Het startschot wordt om 19.30 uur gelost. De start en de finish van de Leiden Ladiesrun vinden plaats bij de tennisvereniging Stevenshof, Dobbedreef 1B (Stevenshof) in Leiden.

Het goede doel:
Het goede doel voor 2017 is bekend. Aankomend jaar gaat er gelopen worden voor Franniez. Kijk onder het kopje ‘Goede doel’ voor meer informatie over Franniez.


Afstanden:
Er zijn twee afstanden tijdens de Leiden Ladiesrun:

– 5 km van ’t Verfhuis Frank Scheffer
– 10 km van Rumling Bouw

Goodie bag:
In 2017 is er weer een goedgevulde goodiebag voor de eerste 500 inschrijfsters!
De goodiebags worden na de finish uitgedeeld op vertoon van je startnummer. Na- of opsturen van een goodiebag is niet mogelijk.

Startnummerloterij:
Ook dit jaar worden er weer prijzen verloot onder de startnummers. Na de finish kun je kijken of je in de prijzen bent gevallen!

Medaille:
Iedere loopster ontvangt bij de finish een mooie medaille.

Kosten:
De voorinschrijving kost 8 euro. De na-inschrijving kost 10 euro.

Tijdregistratie:
Om zoveel mogelijk geld voor het goede doel in te zamelen heeft de organisatie besloten om geen tijdsregistratie in te huren.

Overig:
Er is vanaf 18.00 uur toegang tot het terrein waar zich kleedkamers en een catering bevinden. Er is geen mogelijkheid om te douchen bij de kleedkamers. Wel is er de mogelijkheid om je spullen af te geven bij de garderobe. Bij de garderobe wordt toezicht gehouden, echter zijn wij niet aansprakelijk voor diefstal of vermissing.

Sfeerbeelden 2015:

Wil je alvast een impressie van wat je te wachten staat? Bekijk dan onderstaand filmpje!