Informatie over de Leiden Ladiesrun

Algemeen:
De 9e Leiden Ladiesrun vindt plaats op vrijdagavond 6 september 2019. Het startschot wordt om 19.30 uur gelost. De start en de finish van de Leiden Ladiesrun vinden plaats bij de tennisvereniging Stevenshof, Dobbedreef 1B (Stevenshof) in Leiden.

Het goede doel:
Het goede doel voor 2019 is bekend. Aankomend jaar gaat er gelopen worden voor Muco & Friends. Kijk onder het kopje ‘Goede doel’ voor meer informatie over Muco&Friends.

Afstanden:
Twee afstanden tijdens de Leiden Ladiesrun:

– 5 km van ’t Verfhuis Frank Scheffer
– 10 km van Rumling Bouw

Wandelen  – Nieuw in 2019 –

Nieuw in 2019 is het wandelen. je kan alleen kiezen om  5 km van ’t Verfhuis Frank Scheffer te wandelen.

 

Dit is het loopshirt voor de Leiden Ladiesrun kosten €15,-, te bestellen bij de inschrijving, heb je je al ingeschreven dan kan je een mail sturen naar info@leidenladiesrun.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Startnummerloterij:
Ook dit jaar worden er weer prijzen verloot onder de startnummers. Na de finish kun je kijken of je in de prijzen bent gevallen!

Medaille:
Iedere loopster ontvangt bij de finish een mooie medaille.

Kosten:
De voorinschrijving kost 8 euro. De na-inschrijving kost 10 euro.

Tijdregistratie:
Om zoveel mogelijk geld voor het goede doel in te zamelen heeft de organisatie besloten om geen tijdsregistratie in te huren.

Overig:
Er is vanaf 18.00 uur toegang tot het terrein waar zich kleedkamers en een catering bevinden. Er is geen mogelijkheid om te douchen bij de kleedkamers. Wel is er de mogelijkheid om je spullen af te geven bij de garderobe. Bij de garderobe wordt toezicht gehouden, echter zijn wij niet aansprakelijk voor diefstal of vermissing. Bij deelname aan de Ladiesrun geef je automatisch akkoord met de privacy wetgeving en geef je akkoord foor het gebruik van foto’s op social media.

Foto’s eerdere Leiden Ladies Run Lopen: