Info

Info

Informatie over de Leiden Ladiesrun

Algemeen:
De 10e Leiden Ladiesrun vindt plaats op vrijdagavond 2 september 2022. Het startschot wordt om 19.30 uur gelost. De start en de finish van de Leiden Ladiesrun vinden plaats bij de tennisvereniging Stevenshof, Dobbedreef 1B (Stevenshof) in Leiden.

Covid-19:
Wij willen heel graag dat de 10e Leiden Ladiesrun dit jaar door kan gaan. Wij houden wel de maatregelen van het rijksoverheid aan. De rijksoverheid heeft aangegeven dat er vanaf september weer gelopen kan worden in wedstrijdvorm. Wij zijn hard bezig met de voorbereidingen.


Het goede doel:

Het goede doel voor 2022 is stichting puzzelstuk.

Afstanden:
Twee afstanden tijdens de Leiden Ladiesrun:

– 5 km van ’t Verfhuis Frank Scheffer
– 10 km van Rumling Bouw


Wandelen:

Je kan alleen kiezen om  5 km van ’t Verfhuis Frank Scheffer te wandelen.

 

Hardloopshirts:
Met trots presenteren wij onze jubileum shirts. Deze zijn te bestellen bij je startnummer of met een persoonlijk bericht op Facebook. De shirts vallen dit jaar normaal, voorheen vielen ze klein.

Startnummerloterij:
Ook dit jaar worden er weer prijzen verloot onder de startnummers. Na de finish kun je kijken of je in de prijzen bent gevallen!

Medaille:
Iedere loopster ontvangt bij de finish een mooie medaille.

Kosten:
De voorinschrijving kost 8 euro. De na-inschrijving kost 10 euro.

Tijdregistratie:
Om zoveel mogelijk geld voor het goede doel in te zamelen heeft de organisatie besloten om geen tijdsregistratie in te huren.

Overig:
Er is vanaf 18.00 uur toegang tot het terrein waar zich kleedkamers en een catering bevinden. Er is geen mogelijkheid om te douchen bij de kleedkamers. Wel is er de mogelijkheid om je spullen af te geven bij de garderobe. Bij de garderobe wordt toezicht gehouden, echter zijn wij niet aansprakelijk voor diefstal of vermissing. Bij deelname aan de Ladiesrun geef je automatisch akkoord met de privacy wetgeving en geef je akkoord foor het gebruik van foto’s op social media.

Foto’s eerdere Leiden Ladies Run Lopen: