Het regende records bij het 1e lustrum van de Leiden Ladiesrun!

Het regende records bij het 1e lustrum van de Leiden Ladiesrun!

januari 7, 2016 Uit Door admin

De regen kwam de hele dag met bakken uit de lucht maar gelukkig lieten veel dames en alle vrijwilligers zich niet afschikken door een ‘paar’ druppels.

De nieuwe locatie bij de tennisvereniging Stevenshof was feestelijk versierd maar ook onderweg hingen er witte en vooral roze ballonnen.

Het afhalen van de startnummers verliep vlotjes en er waren zelfs nog vele na-inschrijfsters waardoor het record van vorig jaar sneuvelde en nu op 1047!! staat.

Het unieke van onze loop is, dat wij door de vele sponsors, al het inschrijfgeld en donaties van de loopsters aan het goede doel kunnen schenken!
Dr. Edmund Rings van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis was overdonderd toen hij de cheque van € 10.195 in ontvangst nam. Namens het kinderziekenhuis onwijs bedankt!

Na een warming-up door Vrouwfit werden de dames losgelaten!
De snelle dames waren na 20 minuten terug de laatste van de 10 km deed er 80 minuten over maar iedereen was zichtbaar trots op zijn eigen prestatie. De dames werden binnen gepraat door Annemarie en kwamen allemaal lachend over de finish. Soms moe maar altijd voldaan kregen ze een zeer verdiende medaille omgehangen.

De prachtige goodie-bag werd door de eerste 500 inschrijfsters nieuwsgierig in ontvangst genomen. Wat zat er weer veel in dit jaar! Een aantal gelukvogels wonnen een prijs bij de startnummerloterij.

Het was ondanks of wellicht mede door het weer een TOP dag.

Wij als organisatie willen een special bedankje geven aan:

Alle vrijwilligers die op welke wijze ook hebben geholpen ontzettend bedanken!
Alle sponsors die ons op welke manier hebben gesponsord bedanken!
Alle loopsters die de regen trotseerde bedanken!

Bedankt en tot volgend jaar !